Studio GRZ traint GRZ-team van Topaz

De Leidse zorginstelling Topaz maakte als eerste zorginstelling kenbaar graag haar GRZ-team door Studio GRZ te laten scholen. Topaz, een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek, is daarmee de eerste instelling van het Universitair Verpleeghuis Netwerk Zuid-Holland (UNC-ZH) die gebruik maakt van het aanbod van Studio GRZ om het complete team van de GRZ-afdeling incompany te trainen om daarmee beter aan te sluiten bij de uitgangspunten van de Leidraad GRZ. De training LeidRaad en Daad is gebaseerd op actuele richtlijnen, leidraden, zorgpaden en op kennis, ervaring en inzicht(en) vanuit ‘inspirerende voorbeelden’ in de GRZ. In de training worden de thema’s ‘cliëntgericht revalideren’, ‘interdisciplinair samenwerken’, ‘SMART-doelen stellen’ (resultaatgericht werken), ‘gebruiken van meetinstrumenten’ en ‘therapeutisch klimaat’ belicht.

De incompany-training gaat plaats vinden in het revalidatie- en zorghotel dat is gevestigd in Level, in het hart van Leiden, direct naast Leiden Centraal Station (zie foto).

De website www.topaz.nl/revitel meldt dat Topaz Revitel het beste van twee werelden combineert: het maatwerk van professionele (revalidatie)zorg en het comfort van een verblijf in een hotel.

Studio GRZ gaat in vier dagdelen, deels voor en deels na de zomervakantie, het gehele GRZ-team van Topaz trainen. Mocht uw instelling ook belangstelling hebben, dan treft u hier meer informatie over deze training aan. Uw belangstelling kunt u via ons contactformulier kenbaar maken.