Inhoudelijk Leiderschap Specialist Ouderengeneeskunde

De eisen, die aan een Specialist Ouderengeneeskunde gesteld worden, veranderen. Naast de medisch inhoudelijke taak, wordt van de Specialist Ouderengeneeskunde nadrukkelijker verwacht, leiding te geven aan het interdisciplinaire team. Maar ook om hierbij inhoudelijk leiderschap te tonen aan het hele GRZ-team.

Studio GRZ heeft een vijfdaagse training ontwikkeld, waarbij wij Specialisten Ouderengeneeskunde helpen hun inhoudelijk leiderschap verder te ontwikkelen. De training staat gepland voor het najaar 2015.

De training ‘Inhoudelijk Leiderschap in de GRZ: leiderschapslessen voor Specialisten Ouderengeneeskunde’ biedt de Specialist Ouderengeneeskunde handvatten, instrumenten en vaardigheden om een eigen visie op GRZ te ontwikkelen, het functioneren van het eigen GRZ-team te beoordelen, de samenhang binnen het team te vergroten en inhoudelijk sturing te geven op de eigen GRZ-afdeling.

Klik hier voor nadere informatie over deze training.

Goede voornemens voor 2015 of mocht u nu al interesse hebben? Schrijf u alvast in of neem contact op via ons contactformulier. Indien gewenst kunt u zich al op de wachtlijst laten plaatsen.