Bestuurdersdag GR 2024

Studio GRZ organiseert op 29 november 2024 de Bestuurdersdag Geriatrische Revalidatie (GR) voor VVT-bestuurders en hun ‘manager GR’ en (dit jaar nieuw) ook hun afgevaardigde van de medisch dienst. Het thema van de Bestuurdersdag GR is:

Vooruitkijken in de Tijd:
Het belang van de kortdurende zorg in de keten

De dag vindt van 9.30-16.15 uur plaats op een bijzondere locatie, de authentieke Ceciliakapel van het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Informatie

Op deze Bestuurdersdag GR gaan inspirerende sprekers met u in gesprek over het thema ‘Vooruitkijken in de tijd’ met onderwerpen zoals:

  • Capaciteitsbehoefte in de regio en volstaat deze in de toekomst?
  • Wat betekent de nieuwe (modulaire) bekostiging straks voor jouw organisatie?
  • Op welke wijze kan Artificial Intelligence de GR  in de toekomst gaan helpen?
  • Welke (medisch) inhoudelijke ontwikkelingen zijn belangrijk voor uw toekomstig beleid?

We gaan graag samen met u op deze dag de verkenning aan over de toekomstbestendigheid van de (geriatrische) revalidatie. Welke bewegingen zien we in het land? Hoe organiseert de kortdurende zorg zich in de keten? Sluiten de financieringsmogelijkheden daar ook bij aan? Zijn regionale samenwerking en ketenzorg het antwoord op meer efficiency? Kortom veel relevante vragen die ook voor uw organisatie interessant zijn.

Bewust vragen wij de bestuurders van de VVT-instellingen, na te denken over de toekomst van hun revalidatie. Welke kant beweegt de geriatrische revalidatie zich op in het land, uw regio, uw keten en uw organisatie? Vooruitkijken in de tijd is dan ook het devies.

Omdat de bestuurders hierbij vooral samenwerken met een manager die de portefeuille ‘geriatrische revalidatie & herstel’ heeft en de medische dienst die steeds vaker uitgenodigd wordt an de besruurderstafel om mee te beslissen over het toekomstig beleid, stimuleren we om als trio te komen. Bestuurder samen met manager en specialist ouderengeneeskunde (SO). Samen reizen en samen plannen maken. Daarom bieden wij met korting zowel een trio-ticket aan voor de bestuurder (‘eindbeslisser’) en zijn/haar GR-manager (‘inhoudsverantwoordelijke GR’) en SO als ‘medebepaler inhoudelijk beleid’). Ook zijn duo-tickets en solo-tickets beschikbaar.

Wilt u erbij zijn? Schrijf dan snel in.

Programma

Het programma duurt van ongeveer 9.30 uur tot 16.15 uur en wordt op dit moment opgesteld. Wij bieden u naast een interessant inhoudelijk programma ook graag een netwerklunch en een afsluitende borrel aan.

Er is ruimte voor 100 personen.

Sprekers

Spreker

Volgt

Spreker

Volgt

Arnold Jongenburger

Studio GRZ

Spreker

Volgt

Roland van Peppen

Studio GRZ

Spreker

Volgt

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de Bestuurdersdag GR 2024? 

Kom als bestuurder samen met uw manager GR en SO, schrijf dan in via het trio-ticket’. Of kom als duo en bestel dan een duo-ticket.

Bestuurders, managers of SO’s die liever alleen willen komen kunnen een solo-ticket bestellen.

Locatie

Ceciliakapel van het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Foto-impressie van Bestuurdersdag GR 2018 en 2022

Datum

Vrijdag 29 november 2024, van 9.30-16.15 uur

Locatie

Ceciliakapel, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Kosten

Duo-ticket €425,- (excl. BTW); solo-ticket €250,- (excl. BTW). Nieuw: trio-ticket voor bestuurder-manager en specialist ouderengeneeskunde: €650,- (excl. BTW)

Max. deelnemers

100 personen

Accreditatie

Er is geen accreditatie aangevraagd