Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2024 volledig UITVERKOCHT

Het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2024 is volledig UITVERKOCHT. We hebben het aantal deelnemers dit jaar vanwege de enorme belangstelling zelfs iets opgehoogd. Begin januari konden wij de laatste deelnemer inschrijven. Straks op 26 januari zit in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht de Polarzaal met ruim 500 aanwezigen helemaal VOL.

We vinden het spijtig voor de potentiële deelnemers die wat langer gewacht hebben met inschrijven. Maar er kan echt niemand meer bij.

Het Jaarcongres wordt ook dit jaar weer een inspirerende dag met 6 plenaire presentaties, 11 verschillende beak-outsessies, een boeiende presentatie van Viggo Vaas & Peter Heerschop, 8 partners en ruim 500 deelnemers.

We zien elkaar op 26 januari of wellicht bij een van onze volgende activiteiten. Noteer alvast de datum van het volgende Jaarcongres Geriatrische Revalidatie. Dat gaat plaats vinden op 31 januari 2025.