Themadag voor verpleegkundigen & verzorgende in de revalidatie

Op vrijdag 22 september 2023 organiseren Studio GRZ, V&VN, Amstel Academie, Reade en Klimmendaal Revalidatie de Themadag: Jij doet Er Toe, de krachtige invloed van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie.

Hoe krachtig is de invloed van de verpleegkundige en verzorgende binnen de revalidatie? Heb je als verpleegkundige en verzorgende echt invloed op jouw medisch-specialistische (MSR) of geriatrische (GRZ) revalidatieafdeling? 

Verpleegkundigen en verzorgende zijn een onmisbare schakel binnen het interdisciplinaire team. Hoe pak jij jouw verantwoordelijkheid en kan jij je positioneren met de kennis die jij in kunt brengen?

Op deze themadag bieden we jou tools om krachtig jouw verantwoordelijkheid te pakken als verpleegkundige en verzorgende binnen de revalidatie.

Denk aan onderwerpen als:

  • jouw rol binnen een Interdisciplinair Leer- en Innovatie Netwerk afdeling (I-LIN)
  • samen met andere disciplines een intake afnemen
  • jouw rol als verpleegkundige bij de ADL of bij medicatiebeheer
  • de positie van de Verpleegkundigen- en verzorgenden AdviesRaad (VAR)
  • ook gaan we op zoek naar de integratie tussen geriatrische revalidatie (GR) en medisch-specialistische revalidatie (MSR)

De dag is bedoeld voor verpleegkundigen & verzorgenden die werkzaam zijn in de MSR en GR met veel inspirerende lezingen en een keuze uit een ruim aanbod workshops..

Er is plaats voor max. 100 deelnemers. 
Locatie: Klimmendaal Revalidatie in Arnhem.