Nieuw blog Roos Gelissen

Wij kregen een enthousiast verzoek van Roos Gelissen, projectleider Revalidatie bij AxionContinu in Utrecht. Roos had de International Conference on Integrated Care 2022 in Denemarken bijgewoond en vond het relevant voor de managers en professionals die aangesloten zijn bij het netwerk van Studio GRZ om daar in een blog verslag van uit te brengen.

Uiteraard reageerden wij met een positief bericht naar Roos, die vervolgens bijgevoegd blog schreef. Het blog heeft een hoog actualiteitsgehalte omdat in Nederland op dit moment een Integraal Zorgakkoord wordt opgesteld waardoor samenwerking in de keten beter gestalte moet gaan krijgen. Maar dat gaat niet vanzelf. De oproep van Roos aan professionals en managers die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie is om meer activiteiten met elkaar in de keten te gaan ontplooien. Niet lijdzaam afwachten maar zelf in actie komen.

Het blog met de titel ’Samenwerken tijdens de overdracht’ roept ook op om ervaringen over samenwerking in de keten met elkaar uit te wisselen. Lees hier het volledige blog. Heb jij hier ook ervaringen mee? Schrijf ze dan onder dit blog op onze LinkedIn-pagina.