Themadag ‘Technologie, ouderen en revalidatie: een goede combinatie?’

Het gebruik van technologie en e-health in de revalidatie wordt steeds vaker gezien als dé oplossing voor de toekomst, maar in de praktijk komen we het nog maar zelden tegen. Een veel gehoord statement is dat die moderne technologie niet bruikbaar is voor revaliderende ouderen. Of dat de meerwaarde van deze toepassingen onbekend is. Maar is dit wel zo?

Roessingh Research & Development (RRD) is binnen Nederland een toonaangevende organisatie op het gebied van technologie, e-health en revalidatie. RRD ontwikkelt nieuwe toepassingen en onderzoekt de effectiviteit en de beste manier om deze nieuwe werkwijzen te implementeren in de praktijk.

Studio GRZ, prof. dr. Hans Rietman en dr. Lex van Velsen (RRD) hebben samen op 15 mei 2020 een dag georganiseerd met als thema 
Technologie, ouderen en revalidatie: een goede combinatie? 

Deze dag is gericht op revalidatieprofessionals, management, bestuur en andere belangstellenden uit zowel de geriatrische revalidatie (GRZ) als de medisch-specialistische revalidatie (MSR). De dag zal bestaan uit vier plenaire sessies, een aantal gerichte parallelsessies en een plenair debat. U kunt meepraten, nieuwe kennis opdoen, inspirerende voorbeelden horen en samenwerkingscontacten opdoen; kortom een inspirerende dag om bij te zijn.

Noteer alvast de datum.
De inschrijving opent in maart.