Inschrijving geopend voor Jaarcongres GRZ 2019

De inschrijving voor het Jaarcongres GRZ 2019 is onlangs geopend. Je kunt tot 7 december 2018 profiteren van de vroegboekkorting. De vorige editie van ons Jaarcongres was uitverkocht en ook dit jaar hebben we een gelimiteerd aantal plaatsen (max. 350).

Vorige week hebben we alle deelnemers van de Jaarcongressen GRZ 2017 en 2018 al de mogelijkheid geboden zich in te schrijven en afgelopen week alle netwerkpartners die zich hebben geabonneerd op onze Nieuwsbrief. We merken dat er al veel vroege inschrijvingen zijn.
En nu is het voor iedereen mogelijk zich in te schrijven.

Het Jaarcongres GRZ 2019 wordt weer net als in onze vorige twee edities een afwisselende, sprankelende en vooral interactieve dag met een diversiteit aan activiteiten. Dit jaar is het thema van het congres ‘Innoveren & Participeren’.

Het Jaarcongres GRZ 2019 is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie (GRZ). Er zijn 6 plenaire lezingen, 11 workshops, 1 innovatieplein, een gezamenlijke lunch met quick-tours langs partners en pitches, muzikale verrassingen, en een afsluitende netwerkborrel. Dit jaar hebben we ook een Innovatie-Award en een Participatie-Award. Kortom: dit wil je niet missen!

Vertrouwde gezichten zijn aanwezig: dagvoorzitter Kim Coppes en side-kick Frans Miggelbrink met zijn eigen visie op participeren en innoveren. Maar ook zijn er nieuwe gezichten. Check het programma op de website van het Jaarcongres: www.jaarcongresGRZ.nl en laat je verrassen.
Schrijf snel in want net als vorig jaar is bij ons ‘vol echt vol’ en kies dan uit het gevarieerde aanbod twee workshops waarin je wilt participeren.

We weten zeker dat je geïnspireerd raakt door een frisse blik op het heden en de toekomst van joúw vak: de geriatrische revalidatie. We begroeten je daarom graag op vrijdag 25 januari 2019 in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht.
Door de keuzes voor locatie, sprekers, inhoud, sponsors, dagvoorzitter en interactieve opzet van het congres wordt het wederom een onvergetelijke ervaring. 

Klik hier als je direct wilt inschrijven.