‘Revalidatieklimaat nog beter maken!’

We konden weer aan 6 GRZ-teams het bord ‘Revalidatieklimaat in Uitvoering’ overhandigen. Dit bord wordt opgehangen op de afdelingen waar de veranderplannen gerealiseerd gaan worden. Op de 3e dag van de cursus ‘DOE HET ZELF!, Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’ presenteerden de 6 teams van Treant (Weidesteyn & De Horst), Florence, Woonzorggroep Samen, SZR en Magentazorg aan elkaar, maar ook aan hun meegekomen managers/bestuurders, hun ideeën om het revalidatieklimaat in hun GRZ-instelling nog beter te maken. De teams gaan nu elk geïnspireerd en enthousiast in hun eigen instelling aan de slag. De resultaten gaan we zien op de laatste cursusdag in juni 2018. Het lijken ons haalbare en leuke veranderplannen. Succes met de implementatie namens de docenten van GERION & Studio GRZ.