Nagenieten van succesvol Jaarcongres GRZ

Wij kijken terug op een succesvol Jaarcongres GRZ. De evaluaties komen binnen en ook u heeft het congres gewaardeerd. U vond het een congres met goede sfeer, goede inhoud, mooie aankleding en veel positieve aandacht voor geriatrische revalidatie.

  

Een dag met veel interactie. Het thema Samenwerken & Uitdagen had de uitwerking die wij wilden. Onze key-note sprekers, prof. Jos Schols, prof. Wilco Achterberg en prof. Anne Visser-Meily, bepaalden samen met het unieke voorzittersduo Femke Wolthuis en Eric Bergsma de karakteristieke sfeer van deze dag. De verrassende pitches op het prachtig uitgelichte podium van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) en de interactieve workshops in de futuristische pods (iglo’s) maakten het een bijzondere dag. Alle deelnemers bedankt. Wij wilden veel onderlinge inhoudelijke uitwisseling tussen de congresdeelnemers en u greep die kans. Maar ook Impressia (congresbureau), Kop & Schouders (merchandising), VIR e-Care Solutions (gouden partner) en de zilveren en bronzen partners, Raad van Advies (Marco Wisse en Wilco Achterberg), keynote-sprekers, workshophouders, pitchers, fotograaf, band, catering en de schouwburg in Almere: allemaal bedankt!

Wij genieten nog even na van ons eerste Jaarcongres GRZ. Foto’s, take-home messages en handouts zullen we snel plaatsen op www.jaarcongresGRZ.nl

Daarna gaan we direct aan de slag met de voorbereiding van het tweede Jaarcongres GRZ. Dat vindt plaats op vrijdag 26 januari 2018. Maar voor die tijd gaan wij samen met u nog inhoudelijke slagen maken in de geriatrische revalidatie. Dat gaan we onder andere doen door het organiseren van Expedities. U hoort daar binnenkort meer van.