Voorjaarscongres Verenso op 21 mei 2015

Op 21 mei 2015 vindt het Verenso-voorjaarscongres in het Meeting District in Nieuwegein plaats. Het congres besteedt aandacht aan passende zorg aan kwetsbare ouderen door proactieve zorg. Twee prominente thema’s worden daarbij centraal gesteld: advance care planning (ACP) en shared decision making (SDM). Het toeval wil dat Studio GRZ onlangs deze actuele thema’s via twee van haar blogschrijvers ook heeft uitgelicht. Lees hier als appetizers voor het congres alvast (of ‘nogmaals’ als u een trouwe bezoeker bent van onze website of LinkedIn-groep) het blog van prof. dr. Wilco Achterberg: ‘Advance Care Planning in de GRZ !?’ en het blog van dr. Martin Smalbrugge: “Shared decision making: doen we !?

Twee blogs waarmee u uw mening in de aanloop naar het congres kunt vormen. Inschrijven voor het congres schijnt nog mogelijk te zijn. Kijk hier voor meer informatie.

Het congres is niet alleen bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, sociaal geriaters en aios ouderengeneeskunde, maar ook voor klinisch geriaters en andere medisch specialisten, huisartsen, ouderenpsychiaters, psychologen, artsen verstandelijk gehandicapten, fysiotherapeuten en verpleegkundig specialisten zijn van harte welkom.