Organisatieontwikkeling

Studio GRZ ondersteunt u graag bij operationele, tactische en strategische vraagstukken in uw organisatie. Studio GRZ kent veel GRZ-organisaties met hun GRZ-specifieke vraagstukken en is goed op de hoogte van alle landelijke ontwikkelingen. Vanuit onze specifieke GRZ-expertise bieden we GRZ-organisaties werkzame handvatten en pragmatische oplossingen.

In onze trainingen besteden we veel aandacht aan de kwaliteit en ontwikkeling van de professionals en teams die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie. De lat ligt immers hoog. De cultuur en de attitude van de professionals bepalen voor een groot deel uw werkwijze. Het revalidatieproces en de werkwijze van het revalidatieteam staan daarin centraal. Naast deze operationele procesactiviteiten ondersteunt Studio GRZ ook het management en bestuur van de GRZ-organisaties bij het verbeteren van de kwaliteit, de efficiëntie, de inrichting en positionering van de geriatrische revalidatie in de regio. 

Studio GRZ helpt organisaties verder. 

Waar ligt de focus van uw advies-vraagstuk. Ligt dat op het gebied van ‘organisatieanalyse van uw GRZ-ELV’, of ‘efficiëntere inrichting van uw revalidatietrajecten’ of ‘verkenning van toekomstscenario’s voor uw GRZ’?
Klik op onderstaande thema’s.

Organisatieanalyse GRZ – ELV

Organisatieanalyse GRZ – ELV

Lees verder >>

Efficiëntere inrichting revalidatietrajecten

Efficiëntere inrichting revalidatietrajecten

Lees verder >>

Verkenning toekomstscenario’s GRZ

Verkenning toekomstscenario’s GRZ

Lees verder >>

Informeer naar de mogelijkheden